Owocowe ziarna kawy
- Café du Jour Speciality 100% arabica YirgacheffeBloemig, Fruitig, Kruidig Sterk (3/4)As low as 7,9518,86 / kg
- Caffè Hausbrandt Gourmet Colombus - kawa ziarnista - 1 kgChocolade, Fruitig Medium (2/4)As low as 22,2723,71 / kg
- Julius Meinl Espresso Premium Collection - kawa ziarnista - 1 kgBloemig, Fruitig Medium (2/4)As low as 12,9713,53 / kg
- Kawa ziarnista Segafredo Selezione Organica 1 kgChocolade, Fruitig, Notig Medium (2/4)As low as 13,914,50 / kg
- Lavazza Caffè Crema Dolce - kawa ziarnista - 1 kgBloemig, Fruitig Mild (1/4)As low as 12,0812,60 / kg
- Café du Jour Bregman's Blend Captain's ChoiceChocolade, Fruitig Sterk (3/4)As low as 8,9517,95 / kg
- Segafredo Selezione Espresso - kawa ziarnista - 1 kgChocolade, Fruitig, Kruidig Sterk (3/4)As low as 10,510,95 / kg
- Café Intención Intensivo - kawa ziarnista - 1 kilogramFruitig, Kruidig Medium (2/4)As low as 13,0113,57 / kg
- Lavazza Super Crema Espresso - Kawa ziarnista - 1 kgFruitig, Notig Sterk (3/4)As low as 14,3114,93 / kg
- Lucaffé EspressoBar - kawa ziarnista - 1 kgChocolade, Fruitig, Kruidig Intens (4/4)As low as 13,5714,44 / kg
- Lavazza Qualità Oro - Kawa ziarnista - 1 kilogramBloemig, Chocolade, Fruitig Medium (2/4)As low as 14,6815,32 / kg
- Lavazza Caffe Espresso Italiano - kawa ziarnista - 1 kgBloemig, Fruitig Sterk (3/4)As low as 16,5417,26 / kg
- Lavazza Qualita Rossa - kawa ziarnista - 1 kilogramChocolade, Fruitig Sterk (3/4)As low as 12,0812,60 / kg
- Caffè Vergnano 1882 Espresso - Kawa ziarnista - 1 kgChocolade, Fruitig Sterk (3/4)As low as 11,4311,92 / kg
Kawa to napój, którym wielu z nas delektuje się każdego dnia. Ale wielu z nas nie wie, że istnieje świat smaków do odkrycia, a jednym z nich jest aromat owocowy. Dołącz do nas w tej fascynującej podróży do świata owocowych ziaren kawy.
Dlaczego warto wybrać kawę ziarnistą Fruity?
Każde ziarno kawy ma swój unikalny charakter i smak. Kiedy myślisz o owocowych ziarnach kawy, możesz pomyśleć o filiżance kawy, która smakuje jak świeże owoce. I masz rację! Ziarna te wydzielają świeży, słodki aromat, nadając kawie wyjątkowy, orzeźwiający i żywy charakter.
Pochodzenie: Afryka, a w szczególności Etiopia
Jeśli spojrzymy na to, skąd pochodzi większość owocowych ziaren kawy, trafimy na piękny kontynent afrykański. W szczególności w Etiopii, często uważanej za kolebkę kawy. W tym kraju panują idealne warunki: wyżyny, żyzna gleba i doskonały klimat. Efektem są ziarna o eksplozji owocowych smaków: jagód, cytrusów i owoców tropikalnych.
Kenia: Rolls Royce ziaren kawy
Ale nie tylko Etiopia zasługuje na uwagę. Nieco dalej, w Kenii, można znaleźć to, co wielu uważa za "Rolls Royce'a" wśród ziaren kawy. Ziarna te są nie tylko owocowe, ale mają również głęboki, winny smak, który je wyróżnia.
Dlaczego owocowe ziarna kawy są tak wyjątkowe?
Unikalne profile smakowe owocowych ziaren kawy sprawiają, że są one bardzo poszukiwane przez baristów i miłośników kawy na całym świecie. To nie tylko kawa, to doświadczenie. Łyk owocowej kawy może przypominać słoneczny letni dzień lub egzotyczne wakacje.
Jak cieszyć się owocową kawą ziarnistą?
Najlepsza rzecz w owocowej kawie ziarnistej? Można ją przygotować na wiele różnych sposobów. Wypróbuj metodę filtrowania lub espresso. A może cold brew w gorący letni dzień? Możliwości są nieograniczone!
Wybierz Café du Jour
W Café du Jour ważne jest dla nas, abyś cieszył się najlepszą kawą. Dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie specjalny wybór owocowych ziaren kawy. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym baristą, czy po prostu chcesz cieszyć się filiżanką w domu, u nas znajdziesz idealne ziarna.
Podsumowanie
Niezależnie od tego, czy szukasz nowych doznań smakowych, czy po prostu chcesz poszerzyć swój kawowy repertuar, owocowe ziarna kawy są doskonałym wyborem. Dzięki swoim wyjątkowym i orzeźwiającym aromatom oferują filiżankę kawy, której szybko nie zapomnisz. Spróbuj sam i przekonaj się, dlaczego tak wiele osób zakochało się w kawie owocowej.
Podsumowując
W Café du Jour jesteśmy pasjonatami jakości i smaku. Zasmakuj świata, zasmakuj różnicy, zasmakuj naszych owocowych ziaren kawy.