Kraknuts Gianduja - pasta do smarowania z orzechów laskowych - 200 gramów
Nowość: Gianduja
Najlepszy krem wśród makaronów
Aksamitny i chrupiący krem z ciemnej czekolady i świeżo prażonych orzechów laskowych najwyższej włoskiej jakości. Delikatny, intensywnie kremowy i niewiarygodnie aromatyczny: bogata baza dla czekoladników, lodziarzy i profesjonalistów z branży spożywczej, którą można zmieniać w nieskończoność.
Bez zbędnych dodatków
Chcemy, aby nasze produkty były tak czyste, jak to tylko możliwe. Dlatego używamy tylko niezbędnych podstawowych składników: 73% orzechów laskowych, 20% ciemnej czekolady (kakao, cukier i masło kakaowe) i 7% cukru trzcinowego. Nic więcej, nic mniej. Oznacza to brak aromatów, produktów mlecznych i oleju palmowego. Dzięki subtelnemu związaniu masła kakaowego jako delikatnego i naturalnego oleju, krem błyskawicznie rozpływa się na Twoim języku.
Pełen orzechów laskowych
I mamy na myśli napakowany. Aż 73% naszej gianduja składa się z wysokiej jakości orzechów laskowych. Ten włoski orzech laskowy jest absolutnie najlepszy z dostępnych: jego wyjątkowo silny aromat jest jednocześnie pełny, słodki i kremowy. Charakterystyczne dla Sjoerd'a prażenie orzechów zapewnia pełne wykorzystanie ich wyjątkowo silnego aromatu. Naturalna słodycz orzechów jest wspierana przez wyjątkowo czysty smak czekolady Mark's i sprawia, że gianduja jest delikatna, subtelna i intensywna.
Wszechstronne zastosowanie
Artikelcode | CDJ-DT-KRAKNUTSGIA |
---|---|
Brand | Krak Chocolade |
Wyprodukowano w | Holandia |
Allergenen | Zawiera orzechy laskowe, może zawierać śladowe ilości wszystkich orzechów, orzeszków ziemnych i zbóż zawierających gluten. |
Eiwitten per 100 gr | 11 |
Energie (kcal) per 100 g | 625 kcal |
Koolhydraten per 100 g | 14 z czego 16 cukrów |
Natrium per 100 g | 0,02 g SÓL |
Vet per 100 g | 55 / 9,3 gramów nasyconych |